Välj en sida

Trädfällare Trelleborg

EA Allservice – när du behöver hjälp av trädfällare i Trelleborg

Ea Allservice – Dina trädfällare i Trelleborg

Varmt välkommen till EA Allservice, ett företag där träd står i fokus. Hos oss finner du ett brett utbud av tjänster inom skogs- och trädgårdsbranschen. Våra trädfällare utför bland annat trädfällning, stubbfräsning samt trädflisning. Planerar du att röja upp i trädgården? Hos oss kan du hyra en container för att enkelt samla ihop allt trädgårdsavfall.

Med 15 års erfarenhet inom branschen, så är vi det självklara valet av trädfällare för dig i Trelleborg. Vi arbetar alltid med stor säkerhet och innehar såväl motorsågskörkort som ansvarsförsäkring. Alla arbeten utförs alltid utifrån kundens önskemål, läs gärna mer om våra tjänster här. Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Trädfällare

Vi erbjuder en säker och trygg markfällning av träd. Inför varje trädfällning gör vi noggranna bedömningar för att kunna utföra fällning utan att riskera någon skada på omgivningen. Du kan alltid lita på att vi gör jobbet åt dig och det med hög kvalitet. 

Stubbfräsning

Efter en trädfällning är det bara stubben kvar och den vill man oftast få bort. Till oss kan du vända dig om du har fällt trädet på egen hand och behöver hjälp med stubbfräsningen eller om du vill att vi sköter hela processen med fällning samt stubbfräsning. 

Här finns vi

Vi på EA Allservice är stationerade en liten bit utanför Idala. Som företag är vi väldigt flexibla och erbjuder våra tjänster till såväl privatpersoner som företag runt omkring i Skåne, exempelvis Trelleborg. Tveka inte på att höra av dig om du är intresserade av vad vi har att erbjuda.

Vill ni veta mer?